dimarts, 26 de desembre del 2017

Calendari Nataú 2018


             CALENDARI NATAÚ 2018

Des de Nataú us volem acompanyar dia a dia, és per això que hem decidit fer-ho a través d'un CALENDARI ple de màgia, fantasia i valors que ens ajudin a tots a fer un món millor.
Podem viure de moltes maneres, però conservar dins nostre la mirada pura d'un infant ens ajudarà a fer present el camí daurat que impulsa el batec dels nostres cors.
Com sempre, des del cor de la màgia de Nataú us desitgem tot l'amor, la puresa, la fantasia i la il·lusió de sempre .

 

 
 Podeu accedir al calendari clicant :  Calendari Nataú 2018

Els meus dracs, gegants, follets, fades, bruixes i d'altres criatures màgiques de Nataú esperem que us agradi compartir el dia a dia amb nosaltres.
Gràcies per ser-hi!!!
                                                           Puig Deulofeu

 

4 comentaris:

  1. Moltes gracies, es ,molt rebonic, crec que el portare a una fotoscopisteria a imprimir.ho, per lo vist els Reis Mags arriben abans a Natau . Bon Nadal i Bones Festes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones festes a tu també!
      Jo ja el tinc a punt a la paret de la cuina per començar l'any amb bon peu, amb molta màgia i il·lusió.
      Moltes gràcies per fer-te'l teu i compartir-ho aquí. Una abraçada!

      Elimina
  2. Eres una artista más que notable, Puig. ¿Cómo puedo adquirir el calendario de Nataú? ¿O es sólo virtual? Te agradecería una respuesta. ¡Enhorabuena en cualquier caso!

    ResponElimina
  3. Querido Alberto, mi idea era compartirlo en el blog de manera que se pueda descargar e imprimir libremente. Quisiera poder regalarlo en papel, pero mis medios no alcanzan para tanto, así que decidí compartir la versión digital con la esperanza de que si le gusta a alguien se anime a imprimirlo y a disfrutarlo a su gusto.
    Mi único deseo es compartir lo que me hace feliz, este pequeño gran mundo que es Nataú, lleno de fantasía, pureza y valores.
    Muchísimas gracias por tus palabras, Alberto. Me hace muy feliz que el calendario te guste. gracias por tu visita, eres siempre bienvenido. Un cálido abrazo.

    ResponElimina

Aquesta és la història... què us ha semblat? M'encantaria saber què en penseu!
Deixeu el vostre comentari aquí o bé podeu escriure'm a puigdlof@gmail.com
Gràcies per la visita! Fem gran la fantasia!