dijous, 28 de desembre del 2023

CALENDARI NATAÚ 2024

 Ja el tenim aquí!

Arriba a Nataú el calendari del 2024!
Un calendari farcit d'històries, colors i molta fantasia que us vol acompanyar cada dia d'aquest nou any que ben aviat encetarem.

 

 

Des de Nataú volem fer-vos arribar aquest regal des del convenciment que a la vida les petites coses són les que fan de brúixola i d'àncora cap a la felicitat.

Aquí teniu una cosa petita que us convida a somriure i a somiar, a deixar-vos inundar per la ingènua felicitat que sura a tot l'univers màgic de Nataú.

 

Aquest és el calendari de Nataú del 2024, com sempre, en podeu triar dues mides per descarregar-lo lliurement i imprimir-lo:

 

Calendari Nataú 2024 dinA4 

 

Calendari Nataú 2024 dinA3 

 

Espero de tot cor que us agradi molt el Calendari (si és així no dubteu a fer-m'ho saber, m'encantaria llegir-vos!) i també espero que en gaudiu tot l'any!

Sempre m'impulsa el desig de fer el món una mica més amable i amorós amb els meus contes i també amb els calendaris que faig a partir de les meves il·lustracions i ho faig perquè estic convençuda que és això el que tots ens mereixem. Que la llum, els colors i l'alegria ens acompanyin tot l'any.

Bon 2024

Pau, amor i fantasia.

Puig